preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornji Mihaljevec

 

Dan otvorenih vrata

Ekonomske i trgovačke škole Čakovec

 

Poštovani,

molimo vas da svojim učenicima prenesete informaciju o Danu otvorenih vrata Ekonomske i trgovačke škole Čakovec ove subote, 19. lipnja 2021. Kroz aktivno druženje od 9 do 12 sati u našem mirisnom vrtu predstavit ćemo sva naša usmjerenja. Dobrodošli u školu sa stoljetnom tradicijom!

Srdačno,

Tina Kolarek, mag.paed.
Stručna suradnica pedagoginja

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec
Vladimira Nazora 
040/601-774

 

 


 

Dan otvorenih vrata 

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

Poštovani,

radujemo se što vam možemo otvoriti svoja vrata kako biste bolje upoznali našu Gimnaziju! Pozivamo Vas i učenike Vaše Škole na Dan otvorenih vrata Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec u subotu, 12. lipnja 2021. od 10 do 12 sati u Čakovcu, Vladimira Nazora 34.

Potražite odgovore na svoja pitanja, razriješite dvojbu koji smjer upisati, upoznajte naše krasne učenike i simpatične profesore.

S nestrpljenjem Vas očekujemo!

Sandra Breka-Ovčar, prof.
ravnateljica


 

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA ČAKOVEC

Poštovani,

nastavno na dobivene upite i izražen interes za upis u smjer Komercijalist (odjel za sportaše), obavještavamo vas da je, prema Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022.prvi korak prijave za učenike koji se upisuju u razredni odjel za sportaše iskazivanje interesa za upis putem sustava upisi.hr .

Učenici interes izražavaju nakon prve prijave u sustav, putem kartice Moji podaci, a detaljnije upute nalaze se u priloženom dokumentu (druga stranica). 

Rok za iskazivanje interesa za upis u navedeni razredni odjel je 31. svibnja, a u slučaju da to ne učine, nije moguć upis u razredni odjel za sportaše u ljetnom, kao ni u jesenskom roku, bez obzira na broj slobodnih mjesta. Napominjemo kako iskazivanje interesa za upis u navedeni razredni odjel učenike ne obvezuje na upis navedenog razrednog odjela, ali je preduvjet za upis u isti, stoga preporučujemo da se navedena radnja obavi čak i u slučaju da učenik ili učenica još uvijek nisu sigurni u svoj odabir.

Molimo vas da s navedenim uputama upoznate učenike osmih razreda Vaše škole.

U prilogu šaljemo i ovogodišnji promotivni letak s osnovnim informacijama o svim smjerovima koje upisujemo, a u narednim danima šaljemo dodatne materijale. 

Upute za uređivanje kartice Moji podaci na stranici Upisi.hr

Srdačan pozdrav,

Tina Kolarek, mag. paed.
Krešimir Polgar, mag. psych. 

Ekonomska i trgovačka škola 
Vladimira Nazora 36
40 000 Čakovec


GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC


 

Poštovani,

Pandemija uzrokovana COVID-19 virusom i epidemiološke mjere i ove su nas godine spriječile u provođenju promotivnih aktivnosti uživo za obrtnička zanimanja odnosno upis učenika u strukovne škole.  Stoga je Obrtnička komora Međimurske županije ponovo izradila promotivni video  „ Promocija obrtničkih zanimanja“ čiji je cilj budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima pružiti osnovne informacije o školovanju za strukovna zanimanja u Međimurskoj županiji.

Video je postavljen na You tube kanal Obrtničke komore Međimurske županije pa Vas molimo da ga podijelite na internetskoj stranici Vaše škole, društvenim mrežama, te također da obavijest o prezentaciji proslijedite razrednicima osmih razreda u Vašoj školi koji o tome mogu upoznati svoje učenike i njihove roditelje.

 

S poštovanjem,

Marijana Haman
stručni suradnik za obrazovanje

Obrtnička komora
Međimurske županije
Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec
040 313 971


UPISI U UČENIČKE DOMOVE

Poštovane, poštovani,

obavještavamo vas da će se upis učenika u učeničke domove u školskoj godini 2021./2022. po prvi put u Republici Hrvatskoj provoditi elektroničkim putem preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom domovi.e-upisi.hr.

S tim u vezi, u privitku vam dostavljamo dopis s informacijama o postupcima i poslovima vezanima uz prijavu i upis učenika u učeničke domove te vas pozivamo da se aktivno uključite i pružite potporu našim učenicima kako bi uspješno savladali ovaj značajan korak u svome srednjoškolskom obrazovanju.

Planiranje upisa učenika prvih razreda srednje škole u učeničke domove u školskoj godini 2021./2022. 

 

S poštovanjem,

cid:image001.png@01D5CB93.FCA15440

Uprava za odgoj i obrazovanje
Directorate for Education
mr.sc. Vesna Šerepac
Ravnateljica Uprave

 

 


Satnica i prijevoz školskog autobusa za 2021./2022. šk.god.

 


e-Dnevik

Aktualno
PROJEKTI

Korisni linkovi

Srednje škole

 

 

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornji Mihaljevec / Gornji Mihaljevec 16, HR-40306 Gornji Mihaljevec / os-gornji-mihaljevec.skole.hr / ured@os-gornji-mihaljevec.skole.hr
preskoči na navigaciju