preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornji Mihaljevec

 

Izvješće o radu ŠŠD Gorani za školsku godinu 2015/16.

1.      ŽUPANIJSKA NATJECANJA
2.      OSTALE SPORTSKE AKTIVNOSTI
3.      NASTAVNA SREDSTVA I POMAGALA 

 

1.  ŽUPANIJSKA NATJECANJA

Natjecanje je prijavljeno u sljedećim sportovima:

Mali nogomet –djevojčice (7.i 8.r)
Mali nogomet – dječaci (5. i 6.r.) i (7. i 8.r)
Ekipni kros – djevojčice (7. i 8. r)

MALI NOGOMET , županijska razina za dječake 7. i 8. razreda održan je dana 10.prosinca 2015. u OŠ Tomaža Goričanca u Maloj Subotici .
Sudjelovali su: OŠ Mala Subotica, OŠ Macinec, OŠ Strahoninec, OŠ Belica i OŠ Gornji Mihaljevec.

Ekipa  u sastavu:Dominik Bogdan, Kevin Branda, Matija Vabušek, Jan Kos, Kevin Čeh, David Vugrinec, Andrej Vabušek, David Novak, Marcel Branda i Aleks Hunjadi pod vodstvom Gorana Mikulana nije se uspjela plasirati u drugi krug natjecanja. 

MALI NOGOMET, županijska razina za dječake 5. i 6. razreda održan je 4.travnja 2016. u OŠ Mursko Središće.
Sudjelovali su: OŠ Mursko Središće, OŠ Sveti Martin na Muri, III OŠ Čakovec i OŠ Gornji Mihaljevec.
Ekipa u sastavu: Marcel Branda, Marko Vugrinec, Aleks Hunjadi, Filip Komar, Vanja Štrok, Manuel Horvat, Niko Branda i Teo Branda pod vodstvom Gorana Mikulana nije se plasirala u drugi krug natjecanja.

MALI NOGOMET, županijska razina za djevojčice 7. i 8. razreda održan je 17. prosinca  2015. u OŠ Tomaža Goričanca u Maloj Subotici.
Sudjelovali su: OŠ Mala Subotica, OŠ Prelog, OŠ Mursko Središće i OŠ Gornji Mihaljevec.
Ekipa u sastavu: Tena Komar, Nives Čurin, Lea Markulin, Viktorija Golenko, Marta Markulin, Barbara Pokrivač, Lucija Pokrivač, Katja Gregorinčić, Nina Panić i Nicol Sternad pod vodstvom Dijane Radek izborila je poluzavršno županijsko  natjecanje.

 MALI NOGOMET, poluzavršnica županijske razine za djevojčice 7. i 8. razreda održana je 16. veljače 2016. u OŠ Donji Kraljevec.
Sudjelovali su: OŠ Donji Kraljevec, OŠ Mala Subotica, OŠ Draškovec i OŠ Gornji Mihaljevec.
Ekipa u sastavu: Tena Komar, Nives Čurin, Lea Markulin, Viktorija Golenko, Marta Markulin, Barbara Pokrivač, Lucija Pokrivač, Katja Gregorinčić, Nina Panić i Nicol Sternad pod vodstvom Dijane Radek osvojila je 3. mjesto u županiji.

 

EKIPNI KROS, županijska razina za djevojčice 7. i 8. r  održano 31. ožujka 2016. na terenima uz Muru u Podturnu. Nastupila je ekipa u sastavu: Viktorija Golenko,Barbara Pokrivač,Tena Komar i Lucija Pokrivač te zauzela 12.mjesto.

 

2. OSTALE SPORTSKE AKTIVNOSTI

Travanj Bimep
Svibanj Školsko prvenstvo u stolnom tenisu
Svibanj Dan sporta

 

BIMEP, 17.travnja 2016.

I ove godine, 11. puta za redom, povodom obilježavanja Dana Međimurske županije, Međunarodnog dana zdravlja i Dana planete Zemlje, Međimurski savez sportske rekreacije "Sport za sve" organizirao je tradicionalnu sportsko-rekreativnu manifestaciju "Biciklima međimurskim putevima - BIMEP 2016".

Manifestaciji se pridružio i veliki broj naših učenika...

Start ili početak vožnje bio je moguć u bilo koje doba u tom vremenu s jednog od 16 punktova s duljinom staze više od 150 km a koja povezuje sve punktove. To je tradicionalna i međunarodna manifestacija te jedan od najmasovnijih biciklističkih događaja u Međimurju.

37 učenika naše škole iz predmetne nastave i nekoliko njih iz razredne nastave  sudjelovalo je na toj manifestaciji i odvozilo zavidan broj kilometara, te zahjevne trase.

 

ŠKOLSKO PRVENSTVO U STOLNOM TENISU održano je 8. ožujka 2016.
Prijavilo se 9 učenika i 1 učenica predmetne nastave, igralo se u dvije skupine.

Konačan poredak:

1. mjesto   DOMINIK BOGDAN, 8.r
2. mjesto   MARIO NOVAK, 7.r
3. mjesto   MARKO JAMBROVIĆ, 5.r

Ovim putem čestitamo svim natjecateljima, a posebno najuspješnijima koji su se malo zasladili čokoladnim nagradama.

 

DAN SPORTA održan je 1. lipnja 2016. godine   „Olimpijadom“ u Accredo centru.

Bila je to kombinacija druženja i natjecanja gdje su se učenici i učitelji natjecali u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje: streličarstvo, penjanje na umjetnu stijenu,ljudski stolni nogomet, viseća kuglana, splatmaster,paintball,kartovi na pedale,adrenalin park, zip line a sve to u prirodnom okruženju.

Cilj je bio doživjeti jedinstveno iskustvo,naučiti nove sportske vještine,timski rad i fair play a na kraju  to okruniti diplomom za sve sudionike.

 

Izvješća o radu ŠŠD Gorani za prethodne godine

Školska godina 2014/2015.
/upload/os-gornji-mihaljevec/images/static3/802/File/SD201415.pdf

Školska godina 2013/2014.
/upload/os-gornji-mihaljevec/images/static3/802/File/SD201314.pdf

Školska godina 2012/2013.
/upload/os-gornji-mihaljevec/images/static3/802/File/SD201213.pdf

Školska godina 2011/2012.
/upload/os-gornji-mihaljevec/images/static3/802/File/SD201112.pdf

Školska godina 2010/2011.
/upload/os-gornji-mihaljevec/images/static3/802/File/SD201011.pdf
 

UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA

Hrvatski školski sportski savez (HŠSS) tijekom 2007. godine pokrenuo je program na nacionalnoj razini pod nazivom Univerzalna sportska škola.

Univerzalna sportska škola namijenjena je djeci od šeste do desete godine života, tj. učenicima od prvoga do četvrtoga razreda osnovne škole.

Cilj programa je uključivanje što većeg broja najmlađih učenika u sportske i tjelovježbene aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnoga tjelesnog vježbanja. Djeca pod stručnim nadzorom kineziologa, igrajući se na zanimljiv i za njihovu dob pedagoški i kineziološki primjeren način, uče osnovne oblike kretanja, kao i osnovne elemente brojnih sportova.

Programi univerzalne sportske škole provode se dva puta tjedno po 45 minuta tijekom  školske godine.

Program Univerzalne sportske škole od 2010/2011. u našoj školi provodi učiteljica Dijana Radek, prof. TZK.

Jednom godišnje organizira se  "Dan univerzalne sportske škole", manifestacija koja je zamišljena kao jednodnevni festival druženja zabave i igre.

26. svibnja 2012. u Zagrebu,  na  5. Danu Univerzalne sportske škole, sudjelovali su i naši učenici, tadašnji polaznici programa.

Na atletskom stadionu ŠRC Mladost na Savi okupilo se 774 učenika osnovnih škola iz 21 županije Republike Hrvatske.

Na smotri mladosti i sporta učenici su svoja znanja pokazivali na 21 radnoj stanici (atletika, košarka, nogomet, rukomet, brojne zabavne igre, štafete...). Na jednom od radnih mjesta učenici su u hladovini tribine stadiona na Mladosti imali priliku slikati se i družiti s našim proslavljenim sportašima. Posebno za tu priliku našem su se pozivu odazvali Ivano Balić, Gordan Kožulj,  Andro Knego, Danira Bilić, Zoran Primorac, Tomislav Smiljanović i Karlo Stipanić.

Nakon sat i pol vremena dobre zabave i sjajnog druženja svi sudionici manifestacije su se okupili na sredini atletskog terena, a naše sportske veličine svakom su učeniku oko vrata stavili medalju.

Naime, svaki učenik koji je nastupio na ovoj manifestaciji je pobjednik, jer cilj nije bio postizanje sportskog rezultata, već zabava i sportsko druženje.

29. svibnja 2015. u Zagrebu na atletskom stadionu ŠRC „Mladost“ tadašnji polaznici  sudjelovali su na 8. Danu Univerzalne sportske škole koji je okupio  mnoge sportske škole Hrvatske.

Ukupno je u ovoj obljetnici sudjelovalo 696 učenika i 77 voditelja iz 21 županije, a među njima i učenici OŠ Donji Kraljevec i OŠ Gornji Mihaljevec.

Na smotri mladosti i sporta učenici su svoja znanja pokazivali na 21 radnoj stanici (atletika, košarka, nogomet, brojne zabavne igre, tobogan..). Na jednom od radnih mjesta učenici su u hladovini tribine stadiona na Mladosti imali priliku slikati se i družiti s našim proslavljenim sportašima: Antonijom Mišura, Gordanom Kožuljom, Dubravkom Šimenc, Danirom Nakić Bilić..

Nakon dobre zabave i puno sportskih igara svaki je učenik dobio medalju, diplomu i majicu.

Fotografije možete pogletati u fotogaleriji škole u albumima Peti dan UŠS i Osmi dan UŠS.

 


e-Dnevik

Aktualno
PROJEKTI

Dio materijala nastalih tijekom realizacije projekta.

Materijali naše škole
* VIDEO FILMOVI
* BROŠURE, PLAKATI...
* DIGITALNE GALERIJE
* ZVUČNI ZAPISI


Zajednički uradak projekta
* CUP SONG

Domaćinstvo u našoj školi
* PREZENTACIJA DOMAĆINSTVA

TV prilog o domaćinstvu
* VTV PRILOG O MOBILNOSTI  Kalendar
« Lipanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi > Zarazno
 > Zabava

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornji Mihaljevec / Gornji Mihaljevec 16, HR-40306 Gornji Mihaljevec / os-gornji-mihaljevec.skole.hr / ured@os-gornji-mihaljevec.skole.hr
preskoči na navigaciju