preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornji Mihaljevec

 > Naslovnica
Vijesti - OŠ Gornji Mihaljevec


OBAVIJEST O POČETKU ŠKOLSKE GODINE 2020./2021.

Autor: Karmen Sklepić, 3. 9. 2020.

Poštovani učenici i roditelji,

na početku smo nove školske godine 2020./21. Sretni smo što ćemo se  nakon dužeg vremena ponovo svi zajedno naći i započeti s nastavom u školi i tako krenuti u novu izazovnu školsku godinu.  Kako će se nova šk. god. provoditi različito od svih dosadašnjih, molim vas za dodatnu pozornost i suradnju. 

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane epidemijom COVID-19, a s ciljem osiguranja epidemioloških mjera, radi zaštite vlastitog  zdravlja i prevencije širenja zaraze među učenicima i djelatnicima, molim vas da poštujete i pridržavate se uputa i mjera za poštivanje fizičkog kontakta, pranja i dezinfekcije ruku, nošenja maski, kao i svih ostalih mjera jer svako od nas ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja, a uloga svakog od nas je nezamjenjiva.

Molim sve roditelje da razgovaraju sa svojom djecom o tome kako je važno pridržavati se svih propisanih mjera kako bi zaštitili sebe i druge.

Organizacija rada u školi u potpunosti je usklađena s Uputama MZO i HZJZ-a.

Nastava će se održavati u 2 smjene kao i do sada.  Svi učenici od 1. do 8. raz. boravit će u jednoj (istoj) učionici, a učitelji će dolaziti k njima na nastavu (nema izmjene učionica, osim informatike, povremeno kemije i TZK). Dodatna i dopunska nastava kao i izvannastavne aktivnosti održavat će se u učionici ili na daljinu. Nakon nastave 1. smjene sve će se učionice provjetravati i dezinficirati. Maske su obavezne prilikom dolaska i odlaska iz škole, na autobusu i na hodnicima (u učionicama nisu obavezne). Svaki učenik dobit će 2 perive maske u školi koje je osigurala Međimurska županija. Prije odlaska u školu roditelji su obvezni izmjeriti temperaturu, odnosno učenici predmetne nastave to mogu napraviti i sami. Rad školske kuhinje te jelovnici bit će prilagođeni novom režimu rada. Učenici koji će biti u učionicama na katu škole užinu će dobivati u učionicu, a ostali će užinati u blagovaoni škole u različitim vremenskim razmacima. Neobavezan raniji dolazak u školu i zadržavanja poslije nastave u školi i školskom dvorištu nisu dozvoljeni.

Nastava počinje 7. rujna 2020. god i to:

- razredna nastava(1. - 4. raz.)  - jutarnja smjena, početak nastave 7,30 sati

- predmetna nastava (5. – 8. raz.) – poslijepodnevna smjena, početak nastave u 11 sati

 ( samo u ponedjeljak)

O svim  daljnjim uputama, eventualnim promjenama, bit ćete pravovremeno obaviješteni.

                                                                                                                                            Ravnateljica škole

  Karmen Sklepić
e-Dnevik

Aktualno
PROJEKTI

Korisni linkovi

Srednje škole

 

 

Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornji Mihaljevec / Gornji Mihaljevec 16, HR-40306 Gornji Mihaljevec / os-gornji-mihaljevec.skole.hr / ured@os-gornji-mihaljevec.skole.hr
preskoči na navigaciju