preskoči na sadržaj

Osnovna škola Gornji Mihaljevec

 > Naslovnica

Satnica i prijevoz školskog autobusa za 2021./2022. šk.god.

 


Vijesti - OŠ Gornji Mihaljevec


OSVRT NA NOVI BROJ MIHALOVČANA I USPJESI NAŠIH UČENIKA

Autor: Milena Maračić, 13. 5. 2021.

U novom broju Mihalovčana, točnije u rubrici Riječ načelnika iznesen je netočan navod „Ovogodišnji Mihalovčan ne sadrži uspjehe naših osnovnoškolaca, polaznika OŠ Gornji Mihaljevec, o kojima se u prethodnim brojevima uvijek pisalo jer Škola nije dostavila podatke uredništvu Mihalovčana.“

OŠ Gornji Mihaljevec poslala je elektronskim putem (17. ožujka 2021. god.) tekstove i fotografije o uspjesima učenika naše škole uredništvu Mihalovčana što se vidi u priloženim fotografijama. Ne ulazeći u razloge odluke uredništva da se uspjesi učenika ne objave u novom broju Mihalovčana, nedopustivo je plasiranje u javnost lažnih informacija na uštrb naših učenika.

 

Nadalje, u ovom broju Mihalovčana, kao što vidimo jedini je objavljeni tekst i fotografija o jednoj učenici 8. raz. koja je nagrađena i pohvaljena na literarnom natječaju. Taj tekst bio je sadržan u jednom od privitaka elektroničke pošte kojeg je škola dostavila uredništvu. Je li taj tekst s fotografijom preuzet (i skraćen) iz navedene elektroničke pošte, a ostali dostavljeni tekstovi i fotografije učenika zanemareni/odbačeni ili je preuzet sa službene web stranice Osnovne škole Gornji Mihaljevec? Ukoliko se radi o skidanju sa službene stranice, zašto u tom slučaju nisu preuzeti i ostali tekstovi i fotografije uspjeha naših učenika objavljeni na navedenoj web stranici? Zar ostali učenici to nisu zavrijedili?

Svaki uspjeh mora biti jednako prepoznat i jednako cijenjen i ne odobravam diskriminaciju učenika po bilo kojoj osnovi. Učenici OŠ Gornji Mihaljevec postižu zapažene rezultate u različitim područjima kako na županijskoj, tako i na državnoj razini.

Ponosna sam na sve uspjehe svih naših učenika kojih ne bi bilo bez njihovih učitelja/mentora jer time promoviraju ne samo sebe i školu, već cijeli naš kraj.

                                                                                                                               Ravnateljica škole
Karmen Sklepić

 

E-mail poslan Školi od strane uredništva časopisa Mihalovčan

 

Odgovor poslan uredništvu od strane Škole
e-Dnevik

Aktualno
PROJEKTI

Korisni linkovi

Srednje škole

 

 

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola Gornji Mihaljevec / Gornji Mihaljevec 16, HR-40306 Gornji Mihaljevec / os-gornji-mihaljevec.skole.hr / ured@os-gornji-mihaljevec.skole.hr
preskoči na navigaciju